Bezorgkosten

Bezorgkosten.

Afbouwexpert.com kan de goederen bij u afleveren. Wij berekenen een bijdrage in de vrachtkosten. Natuurlijk kunt u altijd zelf de goederen gratis afhalen bij ons Magazijn in Assen. Aan het afhalen zijn natuurlijk geen kosten verbonden U betaalt bij ons nooit meer dan  € 29,-  excl. btw. voor vrachtkosten, en boven de € 499,-  excl. btw. berekenen wij geen vrachtkosten. Het tijdstip waarop de goederen worden afgeleverd kunnen wij helaas niet in overleg met u bepalen, wel kunnen wij de chauffeur u 1 uur van te voren laten bellen. Hieronder staat per product type de vrachtkosten.Bezorgkosten plaatmateriaal, wandprofielen en isolatiemateriaal.

De bezorgkosten binnen 4 werkdagen van plaatmateriaal, en of profielen, en of isolatiemateriaal zijn € 29,- excl. btw. per zending ongeacht de hoeveelheid. Indien u binnen 3 werkdagen de producten wilt ontvangen zijn de kosten € 45,- excl. btw.                   Vanaf € 499,- excl. btw. berekenen wij geen vrachtkosten.Bezorgkosten toebehoren.

Toebehoren producten bezorgen wij voor € 8,- excl. btw. ongeacht het aantal. Wanneer de toebehoren in combinatie met plaatmateriaal worden besteld wordt er maximaal € 29,- excl. btw. voor bezorgen berekend.Vrachtkosten meerdere produkten.

Bij ieder product onder de knop bestellen vermelden wij de bezorgkosten van het desbetreffende product tot een maximum van   € 29,- excl. btw. per zending ongeacht de hoeveelheid. Bij bestellingen van meerdere producten waarbij verschillende vrachtkosten zijn vermeld zijn de totale vrachtkosten nooit meer dan  € 29,- excl. btw en boven de € 499,- excl. btw  leveren wij de goederen gratis

 

U betaalt nooit meer dan € 29,- ex btw  bij levering binnen 4 dagen